Kita Sembang Tang Kona...

Khamis, 23 Jun 2011

Pingpong Inter Rumah

Assalammualaikum..
Dari hari selasa lalu aku ada tournament antara rumah2 di opis..kali nie game yg aku main adalah pingpong.Nak kata aku terer xle jugak,tp ikot kata org yg tgk aku main,dorg takot bola "back hand"aku..hihihi entah le.aku yg main,mcm mana plak aku nak tgk aku main...


1st day main aku "sayurkan"rumah ZETA..kesian sgt..sumer muka2 baru.Xpelah dik oii..main je lah..busuk2 pun dapat 30 hengget..saper nk bagikan???


2nd day aku plak kena "sayur" dek kawan baik aku...dr umah KAPPA..huhuhu...hevok gak la game tu..sampai org lain benti main lah tgk kami main..hehehe...tetiba je aku dpt perhatian n sokongan padu dr kengkawan...stress beb..yg lawan aku lg la stress..xde saper yg sokong dia...sorie mas.Penyokong aku mmg gile.Abis 5 set kami mai, aku kena terima qada qadar..aku tewas bermaruah ditangan mas KAPPA.Ape2 pun aku mmg enjoy giler main dgn dia...


3rd day,aku diuji bertemu dgn rumah kawan baik aku gak..OMEGA(game yg di kongke oleh kwn2 baik)hehehe..kali nie mmg berentap giler..main sampai 5 set la kami...huhuhu...sekali lagi aku mendapat sokongan padu dr para2 penyokong aku yg sewel sumernye..tp apekan daya..seseorg harus kalah..tp aku berjaya membuat sumer org "hampa"hehehe...aku kalah bermaruah.Kali nie bukan aku yg frus sebab kalah..org yg menang dgn aku yg frus...mcm mana tu?hahaha..donia..donia...
Kalah salah...menang pun salah...saper nk jawab tu?Sabau jelah...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan